Persbericht: Essie nagellakken bij Beautyvoordeelshop.nl‏

essie promo

 

Laat je iedere dag inspireren door de kleurrijke nagellakken van Essie!

Leuk nieuws voor alle Essie liefhebbers: Beautyvoordeelshop welk einde vorige jaar haar digitale deuren opende breid haar assortiment uit. In de webshop kunnen beautyliefhebbers voor diverse cosmetica producten terecht. De prachtige lakken van Orly waren al in het assortiment opgenomen en vanaf heden zijn de lakken van Essie in de webshop te vinden.

 

Essie is een nagellakmerk welk vele vrouwelijke harten verovert heeft. En dat is niet voor niets. De collectie van Essie bevat prachtige kleuren, hebben een hoogwaardige kwaliteit en een goede dekking. De nagellakken lakken fijn en blijven prima lang zitten zonder te chippen.

 

Essie nagellakken zijn in eerste instantie ontwikkeld om in professionele salons gebruikt te worden. Maar om consumenten tegemoet te komen is er in de loop der jaren een drogisterij versie op de markt gebracht. Dit wilt dus zeggen dat Essie nagellakken uit twee varianten bestaan: een professionele en een consumenten versie.

Grote verschillen tussen beide varianten is dat de professionele versie van beter kwaliteit is, een dunner structuur en dunner borsteltje heeft. Ook qua inhoud is er een verschil, de salon flesjes bevatten 15ml terwijl de drogisterij flesjes 13,5 ml bevatten. Het flesje van de salon versie is hierdoor ietsje groter, maar dit is nauwelijks op te merken.

 

Essie nagellakken staan bekend om haar kwaliteit en dat ze fijn lakken. Over de vraag welke kwast het fijnst lakt zijn de meningen nogal verdeeld, de een vind de salon versie fijn lakken terwijl een ander de drogisterij versie met haar breder kwast prettiger vind lakken. Dames met smalle nagels vinden bijvoorbeeld de salon versie fijner werken. Welk kwast je nou fijner vind lakken ligt uiteraard geheel aan jouw smaak.

essie col. 2

Oordeel zelf! Je kunt zelf oordelen welke kwast fijner lakt en daarvoor hoef je er niet eens de deur voor uit want tijdelijk vind je in de webshop, beautyvoordeelshop.nl , een selectie van Essie nagellakken. De nagellakken op de webshop zijn de professionele salon versie welk normaliter rond de € 14 kosten, bij sommige online shops zelfs € 16,50. Beautyvoordeelshop verkoopt deze salon versie voor slechts € 9,49. Dit is dus nog goedkoper dan de drogisterij versie welk van minder goede kwaliteit is. De collectie van beautyvoordeelshop.nl bestaan met name uit prachtige tinten dat praktisch bij elke outfit past!

 essie

Over beautyvoordeelshop: Beautyvoordeelshop.nl is een jonge cosmetica webshop welk einde 2012 het levenslicht zag. In de webshop vind je voordelige cosmetica merken van zowel bekende als minder bekende merken. De webshop verkoopt ook outlets producten waardoor voor bepaalde artikelen geld: op=op.

essie col

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s